Over ons

over ons

Culinair hoogstaande desserts in een handomdraai op tafel? Dát is Dessert Direct.

DSC_0108

Bij Dessert Direct maken wij uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten en worden onze producten met de hand ontwikkeld en bereid. Zo zorgen wij altijd voor de beste constante, betaalbare kwaliteit desserts.

Dessert Direct – Dé Patisserie groothandel voor de horeca.

Over Sjoerd
Sinds jaar en dag is Sjoerd bezig met zijn grote passie; de Patisserie. De meest prachtige bruidstaarten en desserts komen van zijn hand en met grote regelmaat werd Sjoerd ingeschakeld voor het verzorgen van zoete culinaire pareltjes. De stap om Dessert Direct op te richten kwam dan ook voor niemand als een verrassing. Met een opleiding als patissier en een ongeëvenaarde liefde voor het ontwikkelen van zoete culinaire creaties bestormt Sjoerd de markt. 

Waarom Dessert Direct?

Al jaren komen we op talloze menukaarten van de mooiste hotels, restaurants en cateraars dezelfde desserts tegen. Lekker, maar niet spectaculair. Daar brengen wij verandering in! De beste ingrediënten, een unieke bereidingswijze en een prachtige presentatie zorgen voor de nieuwe sterren van uw menukaart. Betaalbare topkwaliteit in een handomdraai op tafel, enkel even garneren en meegeven!

Betaalbare top-kwaliteit

Patisserie groothandel

Onze desserts worden met de hand ontwikkeld en gemaakt. De recepturen zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt, uniek in Nederland en uitsluitend beschikbaar voor klanten van Dessert Direct. De nummer 1 Patisserie groothandel. 

Voor restaurants, hotels & cateraars
Of je nu chef bent of eigenaar van een gerenommeerd hotel, knap restaurant of bijvoorbeeld de catering verzorgd voor uiteenlopende partijen, bij Dessert Direct ben je aan het juiste adres voor culinaire hoogstandjes. Constante kwaliteit, betaalbaar en creatief. Verras je gasten keer op keer met unieke en smaakvolle pareltjes van desserts!

patisserie, desserts horeca, lingot, longuers, macarons, banqueting desserts, restaurant dessert bestellen,
horeca desserts, luxe kant-en-klare desserts, chocolade dessert, horeca groothandel, dessert groothandel, patisserie amsterdam, patisserie den haag
desserts bestellen, horeca groothandel, dessert patisserie groothandel, luxe desserts, macarons, longuers, lingot, chocolade, framboos
20230830_131907-0120230830_124146-01

Patisserie groothandel

Met onze producten zet je in een mum van tijd de mooiste desserts op tafel. De desserts kunnen rechtstreeks uit de vriezer op het bord, slechts 20 minuutjes ontdooien en garneren naar eigen inzicht! Ook kan je gebruik maken van onze tips voor garnering of bepaalde ingrediënten, zo verras je jouw gasten met prachtige desserts!

Zeg nou zelf; die Dame Blanche kan toch echt niet meer..

Dagelijks zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe culinaire pareltjes, dus houd onze Instagram & Facebook pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

banana ice cream, desserts, patisserie, horeca, groothandel, leverancier, hotel, catering, kant-en-klaar dessert, luxe desserts
 

Verdonck Ambachtelijk Roomijs

Nieuw en exclusief bij Dessert Direct! 

Ontdek de pure verrukking van Verdonck’s Ambachtelijk Roomijs.

Gemaakt met liefde en vakmanschap voor een onvergetelijke smaakbeleving.