Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan.

Wij leveren onze producten uitsluitend aan klanten van Dessert Direct.
Zo zorgen we ervoor dat je altijd een exclusief product kunt serveren aan jouw gasten. Topkwaliteit desserts eenvoudig geserveerd!

0 +
Desserts
0 *
Google review
0 +
Blije klanten
DSC_0155

Wij maken het eenvoudig.
Wij ontwikkelen de mooiste desserts voor jouw restaurant, hotel of catering gelegenheid. Je kunt de desserts eenvoudig bestellen in onze website, wij leveren 6 dagen per week. 

Voor het presenteren van de desserts kan je gebruik maken van onze tips, óf je zorgt zelf voor een mooie garnering! Van zichzelf zijn de desserts al prachtig, een mooi bord of chocolade tuille maakt het dessert compleet. 

Je kunt eenvoudig een demonstratie aanvragen via onderstaand formulier, dan nemen we even contact op en komen we graag bij je langs. 

Dessert Direct is hét adres voor kant-en-klare desserts van de beste kwaliteit, voor een goede prijs. 

– Sjoerd Kroon van Diest 

Onze producten.
Wij maken uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten om een top-kwaliteit product neer te zetten. Zo geef jij de gasten het beste dat er te bieden is.

Door onze unieke manier van produceren kunnen wij onze producten voor een strakke prijs aanbieden en 6 dagen per week leveren.

Kwaliteit, eenvoud & presentatie

01 — Klant aanvraag 

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig contact opnemen om klant te worden van Dessert Direct. Wij bellen je snel op om een afspraak in te plannen en kennis te maken.

desserts horeca

02  Demonstratie

Tijdens onze kennismaking geven wij een demonstratie van onze producten, zo ervaar je gelijk de kwaliteit, snelheid en eenvoud van onze desserts. Wel zo lekker, even proeven!

03 — Bestellen

Als je overtuigd bent kun je je bij ons vrijblijvend inschrijven om klant te worden. Wij voegen je toe aan het bestelsysteem en je kunt via deze pagina eenvoudig je bestelling plaatsen.

Vrijblijvend
desserts proeven?

Een greep uit ons assortiment